Consells pràctics per ajudar el meu fill a fer els deures

Deures

Introducció

El nen i la nena aprenen amb el professor/a i els companys/es a l'escola però són els deures els que l’ajudaran a convertir-se en un aprenent independent pel fet de posar en pràctica per si sol el que li han ensenyat. Treballar els deures a casa és molt important perquè el vostre fill assoleixi els coneixements com ara la lectura, les matemàtiques... ja que requereixen molta pràctica, la qual cosa implica dedicar-hi temps i repetició.
Els deures fan que els nens desenvolupin habilitats com:

Consells pràctics per ajudar a comprar un ordinador de sobretaula

ordinador d' escriptori

INTRODUCCIÓ:

En aquest article parlarem dels criteris a tenir en compte a l'hora de comprar un pc: el monitor, la torre i els accessoris. Incidint en la seva durabilitat i en el seu cicle de vida, cal actualitzar primer la torre o cpu, després el monitor i després els accessoris. També hi haurà un apartat per incidir en els aspectes d'ergonomia, de molta importància quan valorem les hores que passem davant la pantalla de l'ordinador.

Com portar una comptabilitat domèstica amb Excel?

La importància d'una comptabilitat domèstica

Tenir la comptabilitat domèstica en ordre forma part d'aquesta societat en la qual els diners són un element del qual no podem prescindir, fa que tots, en la mesura de les nostres possibilitats, exercim de comptables.

Mantenir la comptabilitat en ordre, ja sigui personal o familiar, té molt a veure amb el benestar.

7 característiques per triar LibreOffice

Les 7 caracteístiques que has de conèixer per triar LibreOffice

Les 7 caracteístiques que has de conèixer per triar LibreOffice

Descarrega el Tutorial

10 Normes per a prevenir el malware

10 Normes Anti Contagi per Malware

Descarrega el tutorial

10 Normes perquè tu ets el millor antivirus. Un usuari disposat a modificar alguns hàbits de navegació i de treball davant l'ordinador pot convertir-se en el millor antivirus.

10 Fórmules d' Excel per ser més productiu

SUMA

Una fòrmula fonamental permet sumar un grup de cel·les, o fins i tot files i columnes senceres.

= SUMA (A1: A10), = SUMA (A: A), = SUMA (A1: Z10)


COMPTAR

Aquesta fórmula et permet comptar la quantitat de cel·les en una selecció que tenen nombres. Les cel·les buides o amb text són ignorades. Moltes vegades tenim fulls amb dades incompletes i es necessita comptar només les dades i no el total de cel·les. En aquests casos serveix moltíssim!

= CONTAR (A1: B10), = CONTAR (A: A)


Sincronitzar dades de Chrome i Firefox en diferents dispositius

sincronitzar dispositius amb Google Chrome i Mozilla Firefox

La tecnologia juga un paper molt important a les nostres vides i actualment sembla ser que res ja no es fa sense tecnologia. Vivim envoltats de pantalles plenes d'informació, pantalles a casa, a l'escola, a la feina, als jocs d'oci i d'esbarjo, als supermercats, als comerços ... a tot arreu les hi trobem. En aquest article us vull parlar de dues pantalles que penso jo necessitem sincronitzar i aquestes són les de l'ordinador de casa, el de la feina i les pantalles dels nostres dispositius mòbils (tabletes i mòbils). I Google Chrome i Mozilla Firefox ens permeten sincronitzar-les fàcilment.

Digikam, organitza, visualitza i edita les teves fotografies amb aquesta eina gratuïta

fotògraf

Vivim en un món digital i les noves tecnologies de la informació han creat un nou entorn de treball, de convivència, de relació ... La informació ens envolta per tots costats i es multiplica exponencialment i resulta que cada dia emmagatzemem més i més informació. Una part d'aquesta informació és en forma de fotografies al nostre ordinador que després són difícils d'organitzar o requereixen de molt de temps. Això fa que quan volem buscar una foto ens resulti difícil de trobar entre tantes fotos.

Venngage, una eina per crear infografies online en uns pocs segons

Venngage fa possible les teves pròpies infografies amb aquesta eina web en tres passos

Venngage fa possible les teves pròpies infografies amb aquesta eina web en tres passos.

Tries una de les moltes plantilles predissenyades, afegeixes la informació en forma de text i gràfics i, finalment, personalitzes el disseny canviant fonts de lletra i colors.

Venngage és gratuït per defecte. En cas que vulguis fer-lo servir per a temes professionals o vulguis fer servir totes les opcions que ofereix, pots fer-te amb un compte de pagament.

Dibujo vectorial a tu alcance con estos prácticos editores online

Un interessant article escrit a Hipertextual per José María López amb unes aplicacions online molt interessants i alhora plenes d'importància; donada la rellevància dels gràfics vectorials en els continguts d'Internet. Aquestes aplicacions serveixen tant per professionals com per usuaris que tot just s'estan iniciat.Dibujo vectorial a tu alcance con estos prácticos editores online

Pages

Subscribe to Més que Linux RSS