Més Que Linux. Formació i Cursos d' Informàtica a Tordera

Formació a Mida

Cursos d'Informàtica a Tordera

Canal Youtube: "Més que Linux"

Cursos OnLine

Tutorials d'informàtica

Plataforma Moodle

Moodle YouTube

Adaptem la nostra àmplia oferta en formació informàtica a les necessitats concretes de la seva empresa o bé creem un curs completament a mida amb els continguts específics en els que vulguin formar-se. Aquesta és la nostra manera de fer en formació informàtica i en cursos d' informàtica a Tordera.

Trieu la modalitat, les dates i l'horari per a realitzar la formació, així com el lloc, que pot ser en la seva empresa (formació in company) o a les nostres instal·lacions. Quins avantatges li ofereix la formació a mida i els cursos d' Informàtica a Tordera? Cursos bonificables per la Fundació Tripartita: aprofiti el seu crèdit formatiu. Cursos còmodes: en la seva pròpia empresa. Estalviï temps i costos.

Cursos d' informàtica a Tordera adaptats a les característiques i necessitats reals de la seva empresa. Desenvolupament professional en conceptes clau per al seu negoci. La formació informàtica a Tordera es diu Més que Linux.

En els últims anys he ajudat a milers de professionals i empreses mitjançant els meus continguts i serveis. Aquesta és la meva casa i aquí tens barra lliure de continguts.