Nosaltres

Més que Linux és una empresa de serveis integrals que ofereix consultoria, assessorament i suport, som especialistes en l'àmbit de les noves tecnologies i Internet. Més que Linux cobreix la totalitat de les àrees de negoci relacionades amb les noves tecnologies: desenvolupament de pàgines web, negoci en línia, desenvolupament i adaptació d'aplicacions web de gestió, creació i adaptació digital, màrqueting directe i on-line , aplicacions a mida, manteniment i suport tècnic.

Disseny i desenvolupament web

Suport i manteniment

Màrqueting en línia

Projectes i consultoria

Oferim solucions globals en les que s'aplica els alts coneixements de què disposa en cadascuna de les línies que les configuren. L'àmplia experiència en diferents àmbits ha permès a Més que Linux, desenvolupar una sèrie de productes a través dels quals oferir serveis especialitzats d'alt valor afegit. Tot amb la major rapidesa, qualitat i fiabilitat.

En els últims anys he ajudat a milers de professionals i empreses mitjançant els meus continguts i serveis. Aquesta és la meva casa i aquí tens barra lliure de continguts.